Kun jij een bruisend activiteitenprogramma neerzetten?

Villa Kinderfun is een gezellig kinderdagverblijf met buitenschoolse opvang en heeft de unieke uitstraling van een villa met een warm, sfeervol en huiselijk karakter. Wij bieden dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. Villa Kinderfun werkt vanuit een pedagogische visie aan het welzijn, welbevinden en de ontwikkeling van kinderen en wil ouders een optimale dienstverlening bieden. Onze kernwaarden zijn integriteit, verantwoordelijkheid, ontwikkelingsgericht en klantgericht.

Voor onze dagopvang en buitenschoolse opvang zijn wij op zoek naar een inspirerende:

Pedagogisch medewerker (v/m)
Vac. nr. 3039 variant A
Vac. nr. 3040 variant B


Het betreft een parttimebaan waarvoor u flexibel door de weeks beschikbaar bent. Het rooster kan per week variŽren. Er zijn op dit moment twee varianten vacant:

Variant A: U bent vijf dagen per week flexibel beschikbaar tussen 6:30 en 18:30 uur op basis van een min-max contract van 76 tot 136 uur per maand.
Variant B: U bent vier dagen per week flexibel beschikbaar tussen 6:30 en 18:30 uur op basis van een min-max contract van 52 tot 119 uur per maand. De dag waarop u niet beschikbaar hoeft te zijn voor arbeid wordt door de werkgever na overleg vastgesteld.

Bij goed functioneren vindt na twee jaar een gesprek plaats of een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.

De functie:
Als pedagogisch medewerker bent u verantwoordelijk voor de opvang, verzorging en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Structuur bieden, vriendelijk, veilig, pedagogisch verantwoord, proactief en planmatig werken zijn de kernbegrippen waarmee u als pedagogisch medewerker invulling geeft aan uw taken. Daarbij bent u dienstverlenend en klantvriendelijk ingesteld.
Uw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit kinderen begeleiden, kinderen verzorgen, kinderen actief en participerend educatieve activiteiten aanbieden, kinderen vervoeren, informatie uitwisselen over kinderen, bijbehorende administratieve taken en het verrichten van licht huishoudelijke taken. De werknemer kan werkzaam zijn voor alle opvangsoorten en op alle groepen.

Wij vragen:
Een kindgericht MBO diploma op minimaal niveau 3 dat u recent hebt behaald nŠ 2010. Ook met veel niveau 4 en HBO opleidingen kunt u solliciteren (zie opleidingsoverzicht).
Voor rekenen en taal hebt u op 3F-niveau een ruime voldoende behaald.
Twee jaar betaalde werkervaring met kinderen van 0-13 jaar binnen de kinderopvang of binnen een vergelijkbare setting met kinderen.
Woonachtig in Lelystad of in een aangrenzende gemeente.
Rijbewijs B (eis).
U bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 6:30 en 18:30 uur (variant A); of u bent beschikbaar op vier doordeweekse dagen tussen 6:30 en 18:30 uur (variant B)
Een betrouwbare partner in het nakomen van gemaakte afspraken met betrekking tot uw beschikbaarheid.
Een enthousiaste, flexibele en zelfstandige werkhouding.
Kennis van de ontwikkelingsfases van het kind.
Goede beheersing van de Nederlandse taal.
Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
Een open houding naar kinderen, ouders en collegaís.
Stevige en stabiele persoonlijkheid.
Goed in teamverband kunnen werken.

Wij bieden:
Een gevarieerde functie op MBO-niveau in een nieuwe en groeiende organisatie.
Medeverantwoordelijkheid voor een goede ontwikkeling en vertrouwde opvang van kinderen.
Een organisatie waar werken vanuit een pedagogische visie uitgangspunt is.
Een organisatie waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.
Salaris volgens schaal 6 CAO Kinderopvang (min. 1.924,- en max. 2.626,- bij 36 uur p.w.).


Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie en onze organisatie kunt u contact opnemen met dhr. W. Bodde manager (0320-285533). Zie ook onze website www.villakinderfun.nl.

Sollicitatie:
Voldoet u aan de gestelde eisen en hebt u belangstelling om bij onze organisatie te komen werken, dan nodigen wij u van harte uit om uw sollicitatiebrief met CV te sturen naar Villa Kinderfun, t.a.v. de directie, Merwede 48, 8226 NA Lelystad. Of per email naar administratie@villakinderfun.nl. Telefoon: 0320-285533. Website: http://villakinderfun.nl.
Vermeldt daarbij duidelijk het vacaturenummer en op welke variant u solliciteert.