Bent u de gedreven en dynamische financieel administratief medewerker B die wij zoeken?

Villa Kinderfun is een gezellig kinderdagverblijf met zowel dagopvang als buitenschoolse opvang.
Onze organisatie heeft een unieke uitstraling van een villa met een warm, sfeervol en huiselijk karakter. Wij bieden dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar.
Villa Kinderfun werkt vanuit een pedagogische en VVE methodische visie aan het welzijn, welbevinden en de ontwikkeling van kinderen en wil ouders een optimale dienstverlening bieden. Onze kernwaarden zijn integriteit, verantwoordelijkheid, ontwikkelingsgerichtheid en klantgerichtheid.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij per heden op zoek naar een:

Financieel-Administratief Medewerker B (m/v)

Het betreft een parttime baan van 24 uur per week waarvoor u flexibel door de weeks beschikbaar bent. U wordt volgens een roosterplanning drie dagen per week ingezet. De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van zeven maanden, met bij goed functioneren twee maal uitzicht op een verlenging. Bij goed functioneren en het voldoen aan de kerncompetenties van onze organisatie kan de mogelijkheid ontstaan dat na twee jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd wordt aangeboden.

De functie
Als Financieel-Administratief Medewerker B verwerkt u gegevens van financiŽle aard in de financiŽle administratie. U doet de boekhouding, in het bijzonder debiteuren en crediteuren. Ook verzamelt u gegevens voor het opstellen van de begroting, de jaarrekening en periodieke financiŽle overzichten. Maandelijks helpt u mee u de facturatie te verzorgen. Indien nodig verstuurt u herinneringen en treft u in gezamenlijk overleg betalingsregelingen. U verricht werkzaamheden inzake de ziektekosten- en pensioenadministratie, zoals het aanmelden van deelnemers, het doorgeven van mutaties en het samenstellen van de opgave voor de inhouding van de premies. U controleert de betaalde c.q. ontvangen premies en uitkeringen in verband met pensioen, arbeidsongeschiktheid en onderhoudt contact met betrokken uitvoeringsinstanties. Op verzoek verstrekt u schriftelijk informatie uit de financiŽle administratie aan het management, waaronder het periodiek aanleveren van rapportages en analyses van financiŽle aard.

Hoewel het niet tot uw primaire werkzaamheden behoort kan van u gevraagd worden om werkzaamheden van secretariŽle aard uit te voeren en incidenteel mee te helpen om kinderen (met vervoer) uit school te halen.

Wij vragen
Het spreekt u aan om in een kleine, zichzelf ontwikkelende organisatie te werken.
Afgeronde MBO-4 opleiding in een financieel-administratieve richting.
Een stevige en stabiele persoonlijkheid.
Kennis van de toepassing van relevante (financiŽle) applicaties en automatiseringspakketten.
Kennis van en inzicht in de administratieve processen en inrichting van administratieve organisatie.
Een enthousiaste, flexibele en zelfstandige werkhouding.
Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
Een open, dienstverlenende houding naar ouders, collegaís en kinderen.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Kennis van de Engelse taal is een vereiste.
Woonachtig in Lelystad of in een aangrenzende gemeente.
Rijbewijs B (eis)
Ervaring met of kennis van de kinderopvang is een prť.

Wij bieden:
Een gevarieerde functie op HBO-niveau in een ambitieuze organisatie.
Mede verantwoordelijkheid voor een goede en vertrouwde opvang van kinderen.
Een organisatie waar werken vanuit een pedagogische visie uitgangspunt is.
Een organisatie waarin je jezelf kunt ontplooien.
Een organisatie waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.
Een min-max contract 65-125 uur per maand.
Salaris volgens CAO Kinderopvang schaal 7 (min. 2.215,- en max. 2.933,- bij 36 uur p.w.)
Bij indiensttreding inschaling in trede 14 (Ä 14,20 per uur).

Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie en onze organisatie kunt u contact opnemen met dhr. W. Bodde, Manager (0320-285533). Zie ook onze website www.villakinderfun.nl

Sollicitatie
Voldoet u aan de gestelde eisen en hebt u belangstelling om bij onze organisatie te komen werken, dan nodigen wij u van harte uit om uw sollicitatiebrief met CV te sturen naar Villa Kinderfun, t.a.v. de directie, Merwede 48, 8226 NA Lelystad, o.v.v. vacature nummer 1029.
Of per email naar administratie@villakinderfun.nl
Telefoon: 0320-285533. Website: www.villakinderfun.nl

Uit uw correct geschreven brief en CV moet duidelijk blijken welke coachende vaardigheden, werkervaring en opleiding u hebt. Zonder deze informatie kunnen wij uw sollicitatie niet in behandeling nemen.