Inrichting groepen

Villa Kinderfun is speciaal ingericht voor het opvangen, verzorgen en opvoeden van jonge kinderen. Elke groep heeft een eigen zithoek, eethoek en verschillende speelplekken. Er is een ruime hoeveelheid speelgoed en uitdagend materiaal aanwezig waaruit kinderen zelf kunnen kiezen. De kleuren en decoraties zijn afgestemd op wat de kinderen aanspreekt en overal hangen werkjes die door de kinderen zelf zijn gemaakt.

In de slaapkamers staan stapelbedden. Daar is een rustige sfeer gecreŽerd zodat kinderen gemakkelijk kunnen gaan slapen. Wij beschikken over voldoende binnenspeelruimte waar de kinderen kunnen rennen en lawaai maken. Natuurlijk hebben wij ook een buitenspeelruimte met zandbak, speeltoestellen en veel buitenspeelgoed zoals fietsen en steps.

Veilige inrichting in alle ruimtes is een voorwaarde. Dat betekent bijvoorbeeld dat de stopcontacten allemaal zijn afgeschermd, er geen scherpe en harde hoeken aan tafels of kastjes zitten en er geen gevaarlijke spullen in de ruimtes aanwezig zijn. Al ons meubilair en de grote speelelementen zijn gecertificeerd en voldoen aan de wettelijke eisen.